top of page
Jarkko Sjöman art workshop.jpg

 workshops. 

mitä.

Valmennuksellinen taidetyöpaja on interaktiivinen tilaisuus, jossa osallistujat yhdistävät luovuutensa ja henkilökohtaisen kasvunsa. Työpajassa käytetään taiteen tekemistä välineenä itsetuntemuksen ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

kenelle.

Pääasiallinen kohderyhmäni on luovuudesta vieraantuneet asiantuntijat ja johtajat, jotka harvemmin tekevät käsillään mitään tai eivät koskaan näe minkään projektin valmistuvan. Tämä on teille vapauttava kokemus. Mutta on meillä ollut hauskaa yrityksen virkistyspäivissä tai jopa polttariporukoissakin.

missä.

Laavulla, laivalla, kotona, ulkomailla, mökillä, kellarissa, neukkarissa, ravintolassa, saunaosastolla tai kulmahuoneessa. Paikkavalinta on teidän. Minä tulen paikalle ja tuon kaiken tarvittavan mukanani.

 

kuinka.

Työpajan alussa paljastetaan agenda ja asetetaan tavoitteet koko työpajalle. Tämän jälkeen esitellään taideterapiaa ja sen käyttöä valmennuksessa. Osallistujat saavat myös lyhyen esittelyn abstraktin taiteen perusperiaatteista ja -tekniikoista sekä vaadittavien tarvikkeiden valikoimasta.


Tämän jälkeen maalaan itse teoksen malliesimerkkinä käyttäen omaa tekniikkaani. Valmennettavat osallistetaan luovaan prosessiin ja värikarttojen valintaan. Valmistunut teokseni jää tilaajalle muistoksi yhteisestä hetkestämme.
 

Seuraavaksi osallistujat pääsevät käsiksi varsinaiseen taiteen tekemiseen. He voivat valita oman mieluisen taiteen muodon, kuten piirtämisen tai maalaamisen. Tarjoan jatkuvaa opastusta tekniikassa, värien yhdistelmissä tai jopa erilaisten tunteiden käsittelyä oman taiteen kautta. Osallistujien tekemä oma taideteos jää luonnollisesti muistoksi itselle.

Taidetyöpajan lopussa osallistujat reflektoivat ajatuksiaan ja jakavat kokemuksensa ja ajatuksensa työpajasta. He myös asettavat tavoitteita, miten voivat jatkaa taiteen tekemistä itsenäisesti tulevaisuudessa ja hyödyntää sitä henkilökohtaisessa kehityksessään.

kauanko.

 

Valmennuksellinen taidetyöpaja voi kestää muutaman tunnin tai jopa kokonaisen päivän. Työpajan kesto ja sisältö suunnitellaan yksilöllisesti kunkin ryhmän tarpeiden mukaan mikäli ohjelmaan halutaan liittää myös jotain muuta ryhmän kehittymiseen liittyvää. Optimaalinen kesto pelkälle taidetyöpajalle on 3-4 tuntia ja se voi sijoittua aamuun, iltapäivään tai iltaan. Yövuoroihin lisätään yötyölisä.

hinta.

Hinta sisältää
- täysin avaimet käteen valmennuksellisen taidetyöpajan konseptin
- esitelmän ja johdannon aihealueeseen
- oma taulupohja jokaiselle osallistujalle, kaikki värit, työkalut ja suojatarpeet valittuun paikkaan tuotuna
työpajassa tekemäni nimikoidun taideteoksen
- siirtymiset valittuun lokaatioon ja tarpeiston roudaukset
- viimeinen hinta määräytyy osallistujamäärän, lokaation ja ajankohdan mukaan. Sovimme tämän sitten yhdessä. Hinta alkaen on 200€/osallistuja (alv
0%)

 

bottom of page